Як отримати карту харків’янина

Карта харків’янина


Шановні батьки учнів ХВ(З)Ш № 5 !


За ініціативи виконуючого обов’язки міського голови Ігоря Терехова у Харкові всім мешканцям нашого міста пропонується оформити «Карту харків’янина». У нашому закладі розпочато прийом анкет від батьків учнів для видачі карток учням.


Для того, щоб оформити картку учня, потрібно приїхати одному з батьків (або опікуну) до школи у період з 07.07. по 28.07 з 10.00 до 16.00.

При собі мати:

- паспорт, ідентифікаційний код (одному із батьків);
- пенсійне посвідчення одного з батьків (якщо є);
- свідоцтво про народження,або паспорт дитини;
- ідентифікаційний код дитини.

Якщо Ваша дитина належить до пільгових категорій, будь ласка, надайте при заповненні анкети відповідний документ.

Також потрібно надіслати фото дитини (розмір 3х4) на електронну скриньку вашому класному керівникові.

Прохання обов’язково підписати фото (прізвище, ім’я, клас).

Якщо Ви не можете підійти, то Ваша дитина може прийти і взяти анкету, щоб Ви заповнили всi вiдомостi вдома, а потім дитина принесе анкету в школу.

Телефон для довідок: 725-16-87.

/Files/images/2020-2021/ха911.png

.


.

Довiдка:

«Картка харків'янина» - це проєкт із впровадження персональної карти жителів міста для отримання привілейованого доступу до системи муніципальних і комерційних послуг. За цією карткою кожен харків'янин зможе отримати особливі привілеї: товари за зниженими цінами, абонементи, пропуски, спеціальні пропозиції.

Зокрема для дітей будуть запропоновані знижки на відвідування курсів з вивчення іноземних мов, тренажерних залів, квест-кімнат, прокату самокатів тощо.

Для школярів учнівська картка харків 'янина замінить пропуск до школи і шкільний Е-ticket. Учні, які добираються до школи на громадському транспорті, за карткою харків 'янина зможуть їздити безкоштовно (за наявності Е-ticket).

.

Кiлькiсть переглядiв: 175